Güvenlik Politikası

Detay olarak, müşteri memnuniyetini sağlamak için yüksek kaliteli ürün ve hizmetler sunmanın yanı sıra, tüm operasyonlarımızda güvenliği en üst düzeyde tutmayı bir öncelik olarak görüyoruz. Bu bağlamda, şirketimiz hem fiziksel güvenlik hem de bilgi güvenliği alanlarında kapsamlı politikalar geliştirmiş ve uygulamaya koymuştur. Amacımız, çalışanlarımızın, müşterilerimizin ve iş ortaklarımızın güvenliğini sağlarken, iş süreçlerimizde de sürdürülebilir ve güvenli bir çalışma ortamı sunmaktır.

Bilgi Güvenliği

Detay olarak, bilgi güvenliğine büyük önem veriyoruz. Müşterilerimizin ve iş ortaklarımızın bilgilerini korumak için en güncel güvenlik önlemlerini uygulamaktayız. Bilgi güvenliği yönetim sistemimiz, ISO 27001 gibi uluslararası standartlara uygun olarak tasarlanmış ve uygulanmıştır. Tüm verilerimiz, şifreleme ve güvenlik duvarları ile korunmakta, düzenli olarak yedeklenmekte ve yetkisiz erişimlere karşı güvence altına alınmaktadır.

Veri Gizliliği ve Müşteri Bilgilerinin Korunması

Müşterilerimizin bize emanet ettiği kişisel verilerin gizliliği, bizim için büyük bir sorumluluktur. Bu veriler, sadece ilgili yasal düzenlemeler ve müşterilerimizin onayı doğrultusunda işlenmekte ve saklanmaktadır. Kişisel verilerin korunmasına ilişkin olarak, şirketimizde sıkı güvenlik önlemleri alınmış olup, bu verilerin üçüncü şahıslarla paylaşılması veya yanlış kullanımına karşı gerekli tüm tedbirler uygulanmaktadır.

Detay Kozmetik

Detay ile Kozmetikte Yeni Bir Standart

Dünyanın Her Köşesine Kalite ve Tasarım Taşıyoruz

Detay; imalatını gerçeleştirdiği sağlık bakanlığı onaylı ve serbest dolaşım sertifikasına sahip kozmetik üretim…

İletişim

© 2024 Created with Pixelexa