Çözümlerimiz

Detay, otelinizin konseptine uygun grafik tasarımları ve ürün yaratma süreçleri ile markanızı en iyi şekilde yansıtacak çözümler sunar. Başlangıç aşamasından son ürüne kadar her adımda kreatif ve yenilikçi tasarımlarımızla yanınızdayız.

Kozmetik Ürün İmalatı ve Şişeleme

2002 yılında buklet malzemeleri pazarlaması amacı ile başlayan başarı öyküsü, günümüzde otelinizin konseptine uygun grafik tasarımı ve ürün yaratılmasından, kozmetik ürünlerin imalat ve şişelenmesine; tampon baskı, terlik, matbaa ve sabun imalatları ile ülke sınırlarında 600’ü aşkın tesise ve dünya genelinde 12 ülkeye ulaşmaktadır.

Kozmetik Ürün İmalatı ve Şişeleme

Sağlık Bakanlığı onaylı ve serbest dolaşım sertifikasına sahip kozmetik ürünlerimizin imalatını gerçekleştiriyoruz. Ayrıca, Avrupa’nın önde gelen kozmetik markalarından GFL Kozmetik’in Türkiye distribütörü olarak, geniş bir ürün yelpazesi sunuyoruz.

Tampon Baskı ve Matbaa Hizmetleri

Tampon baskı ve matbaa hizmetlerimiz ile markanızın görsel kimliğini güçlendirecek baskılı ürünler üretiyoruz. Yüksek kalite standartlarımızla, her türlü baskı ihtiyacınızı karşılayacak çözümler sağlıyoruz.

Lojistik ve Dağıtım

Detay, imalatını gerçekleştirdiği ürünlerin temin ve dağıtım süreçlerini de başarıyla yönetmektedir. 600’ü aşkın tesis ve dünya genelinde 12 ülkeye ulaşan lojistik ağımız ile ürünlerimiz, en hızlı ve güvenilir şekilde sizlere ulaştırılır.

Müşteri Memnuniyeti Odaklı Yaklaşım

Hedefimiz, müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutarak, uzun süreli birliktelikler kurmaktır. “Beklentilerinizin ötesinde” hizmet kalitesi sunarak, sektörümüzdeki lider konumumuzu pekiştirmeye devam ediyoruz.

Detay Kozmetik

Detay ile Kozmetikte Yeni Bir Standart

Dünyanın Her Köşesine Kalite ve Tasarım Taşıyoruz

Detay; imalatını gerçeleştirdiği sağlık bakanlığı onaylı ve serbest dolaşım sertifikasına sahip kozmetik üretim…

İletişim

© 2024 Created with Pixelexa